Åbning af Isabella Thordsens showroom

aabning-af-isabella-thordsens-showroom-4f8969a07f2f0.jpeg

Jegelskermode var i dag et smut forbi åbningen af modeblogger og tidligere JEM skribent Isabella Thordsens showroom i Sønderborg – et showroom der huser en masse lækre vintage fund, som kan købes på hendes onlineshop 2handfashion.com.

Som fast læser af Isabella Thordsens blog var det med en smule nerver på at skulle møde hende for første gang i dag, samt endelig at se det projekt hun har arbejdet så hårdt på de sidste mange måneder. Hendes showroom, som har gennemgået en længere omgang renovering, ligger centralt i Sønderborg og er utrolig hyggeligt, lyst og flot indrettet. Til et glas bobler og med en masse stearinlys og hygge holder Isabella for første gang sit showroom åbent for offentligheden til kl. 16 i dag, og vil fremover have åbent 2-3 gange om ugen. Åbningstider m.m. vil man kunne finde på hendes blog.

”Meningen er at folk skal have mulighed for at komme og kigge hvad jeg har, for det er jo et showroom og ikke en butik. Jeg ved jeg har mange læsere som bor i nærheden og jeg synes det er smart, at de har muligheden for at komme og prøve tøjet inden de køber det.”

Isabella kører selv rundt og køber ind til hendes onlineshop – primært i Danmark, Tyskland og London. Hun vælger som oftest at køre ud til de mindre genbrugsbutikker i udkanten af forskellige byer, der hvor der ikke kommer så mange folk og hvor hun er sikker på at finde de mest specielle ting. Hun planlægger de dage hun skal ud og købe ind, så hun kan følge med i forhold til hvor meget hun får solgt, og hele tiden sørge for at hun har en masse lækkert på sin shop.

”Det er meget forskelligt hvad jeg kommer hjem med. Der kan være nogle dage hvor jeg er ude og køre en hel dag, men kun kommer hjem med måske 3 varer. Andre dage kan man komme hjem med 20-30 varer.”

Tøjet hænger fint og overskueligt inddelt i farver og stil. Der er alt lige fra smukke skjorter med unikke detaljer, striktrøjer, kjoler, nederdele og bukser til bælter, tasker, hatte, sko og smykker. Showroomet er udstyret med en fin lille afskærmning, hvor man har mulighed for at afprøve tøjet. Desuden er det udsmykket med de fineste lysekroner og ældre møbler, som komplimenterer hele vintage konceptet på bedste vis. Billederne ovenfor viser nogle af de fine ting hendes showroom indeholder.

Isabella skal til London og studere i 3 år fra oktober, og hun regner med at lukke shoppen mens hun er derovre, og så åbne den igen når hun er færdig. I kan besøge hendes showroom igen den 27. april fra kl. 16-22, og ellers kan i holde øje med hvad der rører sig på hendes blog lige HER. Hvis i vil se nærmere på nogle af de lækre ting hun har til salg på sin online shop kan i besøge den HER.

Be first to comment