Brownie uden sukker og gluten

brownie-uden-sukker-og-gluten-4fc7b3016fbaa.jpeg

Denne brownie er lavet ud fra raw food principperne, og indeholder derfor ikke sukker, mælkeprodukter eller gluten, alle sammen elementer som langt fra gavner din krop. 

Det behøves ikke var besværligt at leve efter raw food principperne, langt fra. Mange forbinder raw food med noget fanatisk uden sødesager. Dette passer ikke, da raw food langt fra er kedeligt, men levende, lækkert, sprudlende og en fryd for øjet. Denne brownie er fyldt med smag og næring, og er ren kærlighed og forkælelse for din krop. Så spis, nyd og lad vær med at tænk på kalorier!

Ingredienser

En god håndfuld friske dadler uden sten
Kokosolie
1-2 tsk raw kakao pulver (alt efter, hvor stærk chokolade smagen skal være)
En håndfuld hakkede blandede nødder
1-2 tsk gojibær eller tranebær

Koskosmel til pynt
Rødbede saft

Start med at mose dadlerne til en god klistret klump. Derefter blandes kokosolie, nødder, bær, samt raw kakao pulveret sammen. Klumpen vil nu blive endnu mere klistret, og den skal nu deles op enten som en brownie eller i en fin cupcake form.

Derefter presses et lille stykke rødbede i en saftpresser/juicemaske og blandes med kokosmelen. Pynt nu dine brownie og nyd den med et stor smil!

Jeg er en ung pige med konstant trang og kriblen i fingrene efter at være kreativ. Jeg elsker at suge mig selv ind i et kreativ univers, hvor kun jeg er, uden tanker eller andet, men blot er en del af den tilstand, det kaldes at være mindfull. Jeg elsker at fotografere ting, mad og mode, der får mig til at føle mig som en del af et eventyr. Jeg udlever min drøm på Fashion Design Akademiet, hvor jeg er igang med at uddanne mig som beklædningsdesigner.

Be first to comment