Cecilies sommerfavoritter

cecilies-sommerfavoritter-4fd0fb464d458.jpeg

Jeg vil hellere end gerne gå sommeren i møde i en romantisk hvid kjole, med en ny skintonic blandt min renseserie, samt en grå nederdel.

Romantisk kjole fra Mango

Efter at have set denne kjole på diverse modeller samt modeblogs, må jeg snart erkende at jeg ikke kende leve uden. Jeg må på jagt i den nærmeste Mango!  

Økologisk skintonic fra Rudolph Care

Jeg har været så smart, at glemme at lukke låget på min nuværende skintonic, så forleden svømmede hele min skuffe i skintonic. Knap så lækkert. Den næste jeg skal eje er denne skånsomme økologiske fra Rudolph Care.

Fås her

Lysegrå nederdel fra Alexander Wang

Jeg ville gerne gå med denne nederdel en sen sommeraften med en lækker strik i en frisk pastel farve, og en frisk smoothie i hånden. Mmmmm!

Fås her

Orange armbånd

Jeg er helt pjattet med fine små finurlige armbånd, og dette fra Aurélie Bidermann er ikke en undtagelse. Jeg kan lige forestille mig, dette armbånde sidde på min forhåbentlig snart sommerbrune arm, kombineret med en masse andre armbånd fra mit smykkeskrin.

Fås her

Jeg er en ung pige med konstant trang og kriblen i fingrene efter at være kreativ. Jeg elsker at suge mig selv ind i et kreativ univers, hvor kun jeg er, uden tanker eller andet, men blot er en del af den tilstand, det kaldes at være mindfull. Jeg elsker at fotografere ting, mad og mode, der får mig til at føle mig som en del af et eventyr. Jeg udlever min drøm på Fashion Design Akademiet, hvor jeg er igang med at uddanne mig som beklædningsdesigner.

Be first to comment