Emmy Design: Back to the Fourties!

foto-winnie-methmann-1296772088.jpg

Sikke en forfriskning det var, at besøge Emmy Design i hendes fine, 40’er inspirerede stand, hvor de støvede pastelfarver kæmpede om pladsen med de dominerende røde og græsgrønne design. Et skønt væld af forår og fine former i samspil og en unik samling af specielle 40’er og 50’er design tilpasset år 2011.

Emmy, som er designeren bag mærket med samme navn, er blot 23 år gammel og nyligt udklækket fra Københavns Mode- og Design skole. Det er hendes anden kollektion, men der var ingen nybegynder at spore i hendes klassiske, markante snit, som skilte sig meget ud fra det, som designerne i Bella Centeret ellers havde at byde på.

Grundtanken bag hendes kollektion er at skabe tidsløse design, som kan bruges igen og igen. Selvom hendes design emmer af gamle film og rockabilly-stilen, er det inspirerende at se, hvordan de kvindelige former og skrappe farver kan være med til at give nyt liv til et par sorte jeans. Så selvom man ikke har lyst til at springe på hovedet i rockabilly-stilen og Grease-outfittet, kan man sagtens plukke enkelte styles ud eller lade sig inspirere at de livlige og farverige årtier, som I kan se på et af billederne, hvor jeg er hoppet i den grønne uldjakke, der fungerer perfekt til det sorte læder.

Du kan finde Emmys design og se mange flere styles på www.emmydesign.se

Be first to comment