Girly Weekend Brunch

girly-weekend-brunch-4f96c8725984f.jpeg

Er der noget bedre end en hyggelig weekendmorgen med lækker brunch og dejligt selskab?

En weekend stod den på brunch hos mig med en af mine bedste veninder. Jeg synes ofte at brunch kan blive meget tung og fedtet med æg, bacon, pølser og pandekager, og det er jeg bare ikke god til så tidligt på dagen. Derfor lavede jeg en brunch a la Line, med masser af friske grøntsager og masser af smag. Dertil fik vi juice, hjemmebagte gulerodsboller med masser af kerner (opskriften på dem findes på min blog), og ananas skåret i trekanter.

Brunch salat (2 personer)

Du skal bruge

2 store håndfulde rucola

En lille gul peberfrugt

10-12 cherrytomater

1 forårsløg

2 æg

2 små håndfulde græskarkerner

2 gode stykker serrano skinke

Lidt rød balsamico

 

Sådan gør du

Rucolaen skylles godt, afdryppes og ligges på en stor tallerken. Cherrytomater halveres, perberfrugt skæres i tynde strimler, og forårsløg snittes fint, og det anrettes ovenpå rucolaen. Serrano skinken steges sprødt på en pande i lidt olivenolie, og græskarkernerne ristes ligeledes på panden. Til sidst steges æggene til spejlæg. Jeg kan godt lide at stege æggene på den ene side, og kun vende det kort på den anden side, så det stadig er flydende indeni, men det kan man selvfølgelig gøre som man bedst kan lide det. Drys de ristede græskarkerner over salaten, og lig spejlæg og sprødristet serrano ovenå. Dryp til sidst med balsamicoen og krydr med salt og peber.

Be first to comment

Powered by sweet Captcha