NorthSide Festival!

northside-festival-4fd8981ea2bcf.jpeg

I weekenden løber den 3. Northside Festival af stablen i Ådalen i Århus og “Jeg Elsker Mode” vil selvfølgelig være på pladsen hele weekenden og fodre Jer med masser af stemning og streetstyle…

Efter min ydmyge mening er Northsides bandliste i år en af de allerfineste, vi har set på en dansk festival i nogle år.. Navne som bl.a. Justice, Kasabian, The Stone Roses, The XX, Snow Patrol og James Blake pryder årets plakat og det er intet mindre end imponerende.
Derudover var britiske Mumford & Sons også at finde på festivalen, men de har desværre aflyst i sidste øjeblik pga. en brækket hånd på forsanger Marcus Mumford!

Northside er i år en festival uden mulighed for camping og jeg glæder mig til at se om det kan mærkes på stemningen, eller om man virkelig får den der gode gamle festival vibe ind over sig, når man ankommer til pladsen, men mon ikke.

Gummistøvlerne og solbrillerne er pakket og vi glæder os til en sej weekend i musikkens og den gode stils tegn.

Ses i Ådalen fra fredag d. 15. til den 17. juni!

Glad livsnyder som elsker alt der smager godt, lyder godt og ikke mindst ser godt ud! Æstetiker og amatørfotograf, med hang til det overdrevne og skøre. Forelsket i Europa og alle dens fantastiske storbyer og smuthuller, lange sommernætter, kolde øller, symmetri og forførende dufte. Til daglig bosat i skønne København, hvor jeg blogger på www.sortegrisen.dk sammen med min kæreste.

Be first to comment