Ny ’Karrusel Boutique’ i Knabrostræde

ny-karrusel-boutique-i-knabrostraede-4fd242f803232.jpeg

Jaa, man får helt lyst til at hoppe en tur i Tivoli eller forbi Bakken, når man hører navnet på den nye butik, der åbnede i dag d. 9. juni i Knabrostræde 1A i København.

Igår var jeg til åbningsfest i Karrusel Boutique, hvor de bød på lækker mad, drinks og god musik. Her fandt jeg blandt andet én af mine yndlings item fra den finurlige butik.

De 3 islandske piger, Sigga, Kristin og Hrafhildur har været rundt omkring i verdenen, og har formået at spotte up-and-coming designere, samt fået meget af designernes unikke tøj til deres butik, som man kun kan handle hos dem i Danmark.

“På rejser til forskellige storbyer er vi stødt på en del forskellige brands, som vi har forelsket os i; Brands, som vi ikke kan få i København, og det gav os idéen til at starte vores egen butik”, fortæller Sigga Ella.

Nyt, spændende og anderledes design er vel på en måde interessant for os alle! I butikken kan du bl.a. handle tøj fra den eksklusive designer Diana Orving, Islandske Aftur og Martina Spetlova. Der er noget (heldigvis) til en hver pris – fra de eksklusive priser til de mere budgetvenlige.

Ydermere sælger Karrusel Boutique også unikke smykker fra Kria og Hringa, økologisk hudpleje, og så har de endda noget med sig fra Island – nemlig store islandske uldtæpper.

Ja, de 3 piger har ret meget at byde på, ik?

Be first to comment