Ny webshop med tanke på økologi

ny-webshop-med-tanke-paa-oekologi-4fd9fba5d683a.jpeg

River and Raven er en nyåbnet webshop, der bugner med basisvarer og hudplejeprodukter. Alle med fokus på økologi og bæredygtighed.

Vi er ikke i tvivl om, at der er et konstant øget fokus på velvære og økologi. Hvis vi ønsker en accepteret livsstil, kommer vi formentligt ikke udenom, at kvalitet er en vigtig faktor. Tøjmærker og hudplejeprodukter findes i et utal af variationer, men ofte ved vi ikke, hvad der er i vores produkter, og hvordan de er lavet. Hvad angår hudplejeserier, er det forholdsvis nemt at undersøge de indeholdende produkter, men når det kommer til tøj, kan det være mere komplekst.

River and Raven har specifikt udvalgt deres produkter ud fra deres egne høje krav om bæredygtighed og rene produkter. Med rene produkter menes der, at alt tøj er lavet af økologisk uld, bomuld eller bambus, samt at produkterne er fri for kemikalie- og pesticiderester. Herunder er kravet om udarbejdelsen af produkterne også høj, og ingen af de inkluderede mærker på hjemmesiden anvender børnearbejdere.

Webshoppen sælger produkter fra mærkerne Sukí, Baserange, Tricotage, A+, A.O.cms og The Baand, hvor fællesnævnerne er økologi og kvalitet. Alle tøjmærkerne laver lækkert basistøj, og det behøver derfor ikke være kedeligt at vælge det naturlige valg. Med præcis disse mærker mener River and Raven, at de tager et skridt i den rigtige retning med henblik på social ansvarlighed.

Billedet ovenfor viser et udpluk af, hvad du kan finde på webshoppen. Alle produkterne fås til en overkommelig pris, og de udvalgte mærker modbeviser altså, at pris og kvalitet går hånd i hånd – her får du nemlig kvalitet til billige penge. Personligt skal jeg meget snart have fingrene i nogle af de fine ting. Jeg skal blot lige i gang med at udvælge det helt rigtige, og det kan godt være svært, når næsten hver eneste ting er yderst tiltalende. Bliv selv fristet med god samvittighed hos River and Raven her

Be first to comment