Sådan laver du dine egne Louboutins

saadan-laver-du-dine-egne-louboutins-5009312c9cb48.jpeg

Det er efterhånden ikke en nyhed, at Christian Louboutins rødsålede stilletter er blevet ekstremt populære blandt kvinder. Det er heller ikke en nyhed, at de rødsålede stilletter kan nå op på en pris omkring 3000 kr eller derover – eller det der svare til en studerendes månedlige husleje.

Samtidig lever vi stadig i en tid hvor efterskælvet af den økonomiske krise i 2008, stadig husere blandt manges privat økonomi.  Derfor er der en række kvinder i Storbritannien, der har taget affære, ved at lave deres helt egne Louboutins til en billigere pris. Tricket er ganske enkelt at købe en lille bøtte rød maling.

Møbelfirmaet og byggermarkedet Homeware meddeler at deres salg af små bøtter malingtester er steget med 40% over de sidste par år. Bøtterne indeholder akkurat nok maling til at kunne udfylde to skosåler.

Homebases Store Manager, Peter Rooney fortalte til the Telegraph at: 

“Mange mennesker har det med at kigge i livsstilsmagasiner for at finde den rigtige malerfarve til deres vægge og møbler, men vi har bemærket at et højt antal af kvinder sammenligner tester maling med billeder af designersko i modebladene”.  

Idéen er rigtig god, hvis man vil spare en del penge, men spørgsmålet er, om man hellere skulle vente på the real thing?

Ville du male dine skosåler røde for at ligne luksusmærket? 

Be first to comment