Sneakers med wedge – 18 par – Hvad synes I?

sneakers-med-wedge-18-par-hvad-synes-i-500884758c6aa.jpeg

Beyonce gør det, Lucy Liu gør det og også Kate Bosworth – nu er også jeg hoppet med på bølgen. Men hvad synes I egentlig kære læsere?

I dag faldt jeg i og gav efter for presset – og nej, jeg taler ikke om Iphone bølgen, den er jeg endnu ikke hoppet med på (Læs = mine forældre har endnu ikke foræret mig en) – Jeg taler om sneakers med wedge/kilehæle.  Nettet over er der masser af meninger både for og imod dette nye, interessante fænomen. Men både bloggere og kendisser er hoppet med på moden, og nu også jeg.

Jeg har købt disse fine, grå kilehæls sneakers fra Shoe Biz hos Posh Shoes, Ryesgade 9, Århus C. De fine sneaks findes udover den fine grå også i rød og navy blå.

Egentlig er jeg slet ikke så meget til sneakers, udover Candice Cooper (they are pretty!), så jeg var lidt betænkelig ved dette kilehæle møder sneakers projekt – men jeg tror det bliver en succes. Jeg vil bruge dem sammen med stramme jeans, en grå oversize bluse og en chunky halskæde… og ej at forglemme; vind i håret – det bliver super fint!

Udover mig, bloggere og diverses kendisser har også den kæmpe skoside Brandos.dk valgt at satse på sneakers med kilehæl. Sidste uge sendte de mig dette billede, med sneakpreviews for den kommende sæson.

Hvis du også overvejer at springe med på denne nye, spændende bølge, får du her et par forslag til hvor du kan finde sneakers med wedge lige nu.    

18 par sneakers med kilehæle lige nu:


  1. 1. Sportsstøvle med indbygget kilehæl fra Supertrash til 1.199,- hos BRANDOS.dk – direkte link her.

 

  1. 2. Snøresko med kile fra Esprit til 699,- hos BRANDOS.dk – direkte link her.

  1. 3. Denne sko kombinerer så mange tendenser! Glitter, sneaks og wedge! Alt i én! Fra Blink til 549,- hos BRANDOS.dk – direkte link her.

 

4. Sneakerwedge med nitter fra Blink til 649,- hos BRANDOS.dk – direkte link her

  1. 5. Jeg har glædet mig til at denne smarte wedge skulle lande i butikkerne. Den er fra Blink og koster 549,- hos BRANDOS.dk – direkte link her.

  1. 6. Også Buffalo er hoppet med på sneakers med kilehæle. Hos BRANDOS.dk til 749,- I får et direkte link her.

7. Sneaks med indbygget kilehæl fra Bull Boxer, findes også i rød og brun. Støvlen her koster 599,95 kr. hos Miinto. Direkte link her.

8. Her er støvletten som jeg for nyligt har investeret i, bare i rød. Fra Shoebiz til 900,- hos Miinto. Direkte link her.

 

  1. 9. Skind sneaker med kilehæl fra See by Chloé til 2.099,- hos BRANDOS.dk – direkte link her.

  1. 10. Sneak i guld og sort fra ASOS til 433,69 kr. hos asos.com – direkte link her.

11. Sneaker i sort og med blomsterprint fra ASOS til 433,69 kr. hos asos.com – direkte link her.

  1. 12. Skindsneaker fra See by Chloé til 2.698,50 kr. Hos asos.com, findes også I cogniacbrun – direkte link her.

13. Lys sneaker med indbygget kilehæl til 433,69 kr. fra ASOS til asos.com – direkte link her.

14. Metallic sneaker med høj wedge fra ASOS til 722,81 kr. hos asos.com, findes i flere farver – direkte link her.

 

15. Nike sneakers med kilehæl til 819,19 kr. hos asos.com – direkte link her.

16. Wedgetrainers fra Ash til 1.821,49 kr. hos asos.com, findes i flere farver, bl.a. en rigtig fin lyseblå også – direkte link her til de lyserøde.

  1. 17. Røde sneakers med wedge fra Isabel Marent til ca. 2.929 danske kroner (395 euro) hos net-a-porter. Direkte link her.

  1. 18. Lædersneak med høj kilehæl fra Burberry til ca. 5.581 danske kroner (750 euro) hos net-a-porter. Direkte link her.

  

Jeg er hoppet med på bølgen, men jeg vil vildt gerne høre hvad I, kære læsere, synes om denne nye trend?

Jeg er chefredaktør her hos JEGELSKERMODE :)! Og det er jeg vild med! Jeg har været hos JEM i knapt 3 år og er meget glad for nu at sidde bag roret sammen med Simon! Jeg elsker mode og personlig stil! Jeg er vild med farver og er nok alt andet end minimalistisk - Less is not more i min verden! Derudover har jeg en lille passion for sko, som jeg bl.a. blogger om på min personlige blog Lises-blog.dk :)

Be first to comment