Sort er det nye sort

sort-er-det-nye-sort-4fd25bb141340.jpeg

 ’Neongul er det nye sort’, ’Leopardpletter er det nye sort’ eller ’Blonder er det nye sort’. Vi har formentlig alle hørt lignende udtryk. Hver gang jeg hører nogen proklamere, at et-eller-andet er det nye sort, får jeg en ustyrlig trang til at råbe ’NEJ!’ For faktum er, at intet er det nye sort – udover sort.

Sort er en klassiker, der er ligeså sikker som Chanel No. 5. Uanset hvor mange parfumer Chanel lancerer, vil ingen overgå denne klassiker. Den går aldrig af mode, og den går til alt. Præcis som sort. Tendenserne indenfor modebranchen skifter konstant, men én ting er altid en sikker vinder: sort. Ganske vist er catwalken præget mere af neongul, dyreprint og hvide blonder for tiden, men deraf bliver de ikke til det nye sort. Disse tendenser er snart glemt, og ingen af os vil næste sommer tænke, at vores neongule kjole med blonder og leopardpletter stadig er ’en sikker vinder’. Uanset hvor fantastisk den virker lige nu.

Der er en årsag til, at det er et must at have en ’little black dress’ i sit skab. Kjolen, der redder dig fra enhver tøjkrise. Kjolen, der passer til ethvert selskab. Kjolen, du kan style både råt, fint og casual. Sort er en klassiker, der er inviteret til ethvert selskab. Det bekræftes af alle store stilikoner, og det bekræftes til ethvert stort fashion event.

Kære modeelskere, husk på at sort altid har været og altid vil være det nye sort. Og det virker! Der findes derfor ingen grund til at forsøge at finde noget, der kan blive det nye sort. Sort har ikke brug for fornyelse, for sort er perfekt, som den er. Husk det og tag det til dig, når du har din næste tøjkrise – jeg garanterer dig, at sort vil redde din dag.

Bloggerne gør det også. På billederne:

Trineswardrobe

Aportablepackage

Spotding

Be first to comment