Street Style – Loppefund

street-style-loppefund-5017dc2d356fd.png

Jeg var et par dage i København i sidste uge – herlig by! Solen skinnede, Nyhavn var fyldt med ferieglade gæster, mens andre gik og pruttede om priserne på sommerens mest charmerende loppemarkeder.

Jeg elsker loppemarkeder og den hyggelige stemning. Det er for mig en kæmpe inspirationskilde. Stederne er spækket med sjove og personlige ting, folk med stil og kreative evner. Især lagde jeg mærke til de her to gutter, som skilte sig ud fra mængden. Ikke mindst er det to meget nydelige unge mænd, men jeg var fuldstændig tosset med deres stil. De formår at blande nyt og gammelt, samt forskellige prisniveauer og alligevel give det en helt speciel personlighed og udstråling. I love it, så gerne flere af sådan nogle fyre, tak ;)

P.s. jeg blev så fjantet over at tale med de her to flotte fyre, at jeg glemte at spørge, hvad de hed. Så hvis nogen kender deres navne, så skriv endelig en kommentar! ;) Ham til højre har fået et navn, så nu mangler jeg bare ham til venstre.

Indkøbslisten:

Fyren til ventre:

Vintage deminjakke

T-shirt fra H&M

Converse sko

Nikolaj (ham til højre):

Vintage deminjakke

T-shirt fra Asos

Shorts fra H&M

Vans sko

Be first to comment