Træ covers til din Iphone hos Byflou

trae-covers-til-din-iphone-hos-byflou-4fdde28abb9ef.png

Cool accessories og iphone covers er blevet hipt indenfor modeverden, og det er nu ikke kun nok at tænke på sit tøj og sine sko, men nu gælder det helt ned til de mindste detaljer, såsom hvordan du klæder din iphone.

Lad en af disse fine træ covers fra byflou pryde din iphone. Det er altid godt, at have flere covers til din iphone, så du kan skifte alt efter dit humør. Samtidig så bliver dit cover heller ikke ligeså hurtigt slidt, hvis du engang imellem skifter det ud. Derfor går jeg personligt aldrig ud og bruger flere tusinde kroner på et iphone cover, da de simpelthen efter min erfaring bliver slidt for hurtigt. Disse covers fra byflou ligger i den helt rigtige prisklasse, og så ser de oven i købet lidt eksklusive ud uden egentlig at være det. Det kan vist kun være et kæmpe plus!

Find dem HER

Jeg er en ung pige med konstant trang og kriblen i fingrene efter at være kreativ. Jeg elsker at suge mig selv ind i et kreativ univers, hvor kun jeg er, uden tanker eller andet, men blot er en del af den tilstand, det kaldes at være mindfull. Jeg elsker at fotografere ting, mad og mode, der får mig til at føle mig som en del af et eventyr. Jeg udlever min drøm på Fashion Design Akademiet, hvor jeg er igang med at uddanne mig som beklædningsdesigner.

Be first to comment