Ugens Blogger: Caterina Pinzarrone

ugens-blogger-caterina-pinzarrone-4f342dac765ab.jpeg

Denne ugens blog ”Caterina Pinzarrone” drives af en smuk kvinde med selv samme navn. Medejer af Norr & Bloomers i Aarhus og altid med et kamera i tasken – klar til at fange billeder i hverdagen!

Bloggen har lige holdt 2. års fødselsdag og startede da Caterina kunne se fidusen i, at markedsføre sig selv og hendes butikker via dette voksende medie. Inspirationen til denne fine blog findes i gademoden i Aarhus, hendes egne outfits, boligindretning mm.

Caterina laver de mest vidunderlige collager (se billederne) – hvilket også var en af grundene til at jeg udvalgte hende og bloggen til ugens blogger. Collagerne er noget Caterina elsker at bruge tid på at kreere, og det skal hun bare blive ved med. 

Jeg blogger i min hverdag i min fantasi i mine drømme….når jeg ser en smuk pige med det perfekte outfit, når jeg besøger et nyt og flot hjem eller når jeg ser en flot detalje klippet ud fra min hverdag.
Jeg er en visuel person i min udtryksform og i den måde jeg lever på

Caterina har i den senere tid fundet ud af vigtigheden af ”den røde tråd” – en sammenhæng mellem bloggen, webshoppen bloomers.dk & de to butikker hun er medejer af. Alt dette for at opnå det mest optimale udfald og dermed gøre det interessant for de læsere der følger med.

Jeg har erfaret at når jeg viser noget nyt tøj på bloggen så ender det med at det
bliver købt i butikkerne eller på vores webshop, fordi folk kan li' det, og kan li' at
se tøjet på en rigtig person som de måske kan relatere til”

- Meget smart faktisk!


Caterina tilmeldte bloggen til hjemmesiden, da hun gerne ville have flere læsere

Vil du også have mulighed for flere læsere – så tilmeld din blog her på siden!


Du kan se nærmere på Caterinas smukke collager her

Jeg har brug for daglige opdateringer fra mode- & blogland, holder basen i dejlige Aalborg, hvor jeg elsker at videregive nyheder til jer, surfe diverse webshops med budgetvenlige priser i skue, designe alt fra tøj til collager, dagdrømme om ønskejobbet, eksperimentere med bagværk i køkkenet & generelt bare nyde tilværelsen med et smil på læben! Kig gerne forbi min blog på www.itsmypassions.dk

Be first to comment