Ugens Blogger: Framboise Fashion

ugens-blogger-framboise-fashion-4f5915d3bec75.jpeg

Denne uges blog drives af den dansk/australske Sarah Michaela, som til dagligt bor i København

Sarah finder sin inspiration imellem en bunke gode fotografier og andre blogs, som også gør et stort stykke arbejde. ”Ofte tager jeg mine billeder i byen, og her kan byens arkitektur og andre ting ofte lægge op til noget helt særligt” – det er jo altid flot med en god baggrund, bag ethvert outfit billede.

Redigeringen af bloggens billeder sker gennem Photoshop, hvor man hurtigt kan udfordre ens kreativitet og lege med forskellige stilarter – noget Sarah finder vigtigt – ”Alle billeder lægger på en eller anden måde op til noget forskelligt, og når jeg redigerer det hele på den samme måde, kan det hurtigt blive for ensartet og kedeligt.”

Sarahs blog er fyldt med flotte guides & outfitbilleder. Desuden ses det tydeligt, at der lægges meget tid & gennemtænkning bag hvert billede, både motiverne & vinklerne gør billederne interessante og et bestemt et kig værd. De flotte billeder er bestemt også en af de ting, der gjorde at jeg faldt for Sarahs blog denne uge – noget jeg finder meget vigtigt bag en god blog! Bloggeren bag Jou Villeroy er en god inspirationskilde til Sarah – en blog med gode billeder & en fantastisk stil.

Sarah håber at kunne tage sine læsere med på en tur ud til flere af verdenens hjørner, samtidig med at kvaliteten af hendes indlæg fortsætter langt ud i fremtiden – for Sarah elsker jo mode!

Hvis du vil se flere af Sarahs fantastiske smukke billeder – så kig med her

Jeg har brug for daglige opdateringer fra mode- & blogland, holder basen i dejlige Aalborg, hvor jeg elsker at videregive nyheder til jer, surfe diverse webshops med budgetvenlige priser i skue, designe alt fra tøj til collager, dagdrømme om ønskejobbet, eksperimentere med bagværk i køkkenet & generelt bare nyde tilværelsen med et smil på læben! Kig gerne forbi min blog på www.itsmypassions.dk

Be first to comment